Ja has trobat la teva plaça d’a-parc-ament?

Sortegem 2 premis : 1 planter d’aromàtiques (modalitat 1) i un abonament del bicing (modalitat 2)
GIMCANA

 

  • MODALITAT 1  (Sorteig de Planter d’aromàtiques.)  En la primera i més senzilla prova hauràs de trobar una de les places d’aparcament transformades. Participa en les seves activitats,  experimenta-la i gaudeix-la.

Fes-ne una fotografia i envia-la a Twitter o Instagram amb el HT #ParkingDayBCN15 o bé donant el teu nom i contacte a un responsable de la parada.

 

  • MODALITAT 2 (Sorteig d’un abonament de bicing). Si el que vols és conèixer més places, participa en la gimcana del Park(ing) Day, algunes de les places tenen proves!

Demana un targetó en qualsevol de les parades. Participa-hi i gaudeix-la.

Quan marxis, demana al responsable que et segelli o signi una casella del targetó. Mira al mapa on hi ha més places, ves-hi i repeteix l’acció. Quan completis la sisena, anota nom i contacte al targetó i lliura-la a una persona responsable de la parada.

Òbviament, queda prohibit anar amb cotxe de plaça en plaça!

 

Els participants entraran en el sorteig de dos premis, un per modalitat.  El sorteig es durà a terme en les següents setmanes i es lliurarà en un acte de reflexió i participació sobre els espais urbans desaprofitats, del que informarem més endavant.