Obrim el període d'inscripcions!

Torna el #parkingdaybcn!

Avui amb més motiu que mai, amb l’escenari de crisi global, generat pel COVID, hem de reivindicar la necessitat d’incrementar el verd a la ciutat, els espais de jocs i l’espai públic, de reduir la contaminació i de construir altres escenaris i formes de viure respectuoses amb el medi ambient i les generacions futures. 

L’Ajuntament ens ha recomanat pensar en 3 escenaris. Un realitzant les activitats com normalment. Un altre on puguem baixar al carrer, i fer activitats tot mantenint el distanciament social i un altre on haguem de celebrar el park(ing) day des de casa i promovent les xarxes socials amb idees originals.

Així doncs, us demanem que al inscriu-re la vostra activitat, penseu en els 3 escenaris.

Sabem que estem en unes dates difícils per poder pensar en organitzar activitats, però nosaltres tenim l’esperança de poder organitzar aquesta iniciativa i per això volem actuar de forma responsable amb vosaltres i hem de començar ara a organitzar-nos. A mesura que la data s’apropi, anirem coneixent en quines condicions trobarem.

Divendres, 18 de setembre del 2020

Aquest any es realitzarà el divendres 18 de setembre per tots els districtes de la ciutat coincidint amb la setmana de la mobilitat.

Teniu fins el 12 de juny per fer la inscripció del vostre park a través del següent formulari

Per estar al corrent de les novetats de edició 2020 del park(ing) day, ho podeu fer a través de la nostra web: www.parkingdaybcn.org, seguint la nostra pàgina de Facebook: www.facebook.com/parkingdaybarcelona/ i a través del hashtag #parkingdaybcn20

Tercera reunió online, 9 de setembre a les 18h. Confirma assitència

A més, enguany realitzarem 3 sessions informatives sobre l’edició Park(ing)Day 2020,

la tercera serà el 9 de setembre a les 18h.  

Recordeu confirmar assistència a aquest link per obtindre l’enllaç de la reunió. 

i si vols rebre la informació de les reunions, omple el següent formulari 

Suma’t al moviment #parkingday

Instruccions 2020