El 21 setembre de 2018,  40 entitats i col·lectius van crear 40 instal·lacions que van ocupar i transformar en el seu imaginari de ciutat un total de 64 places d’aparcament públics, que equivalen a 812 m2 d’espai públic.

Durant aquell dia per els carrers de tots els districtes de barcelona enlloc de cotxes podries trobar instal·lacions com: un espai de jocs per infants, un saló de casa per pendre el té, una sala de reunions, una botiga de roba gratis per sensibilitzar sobre el consum responsable, espais culturals amb música al carrer, tallers de tot tipus, cicle de cinema ambiental, conta contes, espais plens de natura, col·lectius de ciclistes, construccions interactives dissenyades per joves arquitectes i dissenyadros, etc. Tot en un clima festiu i reivindicatiu per un altre model de ciutat feta i pensada per i amb les persones.

Entre les accions realitzades destaquem, per exemple, la instal·lació per conscienciar sobre el nombre de persones que moren i resulten ferides en accidents de trànsit que proposarà l’associació P(A)T (Prevenció Accidents de Trànsit). El Centre Cívic Cotxeres de Borrell va converir la seva plaça d’aparcament en una plataforma per apropar lamúsica clàssica a les persones, en lloc del soroll del trànsit. L’associació Vides Sostenibles farà un taller d’hort urbà destinat a un públic familiar per desenvolupar la idea de l’economia circular aplicada als aliments.

El Bicicleta Club de Catalunya (BACC) va preparar diverses accions per reivindicar que una altra mobilitat és possible a les ciutats: un taller per treure suc a la bici tot pedalant i realitzant un batut saludable i ecològic, o una activitat de dibuix de bicicletes destinada a infants en són alguns exemples.  A més a més, la proposta Baixem al carrer dona a la gent gran del barri del Poble Sec la possibilitat de tornar a gaudir de l’espai públic i de la companyia d’altres persones.