reunió parking day barcelona La iniciativa, sorgida a San Francisco, pretén reivindicar una ciutat més verda, amb més espai públic per a les persones i amb menys cotxes.A Barcelona es farà de forma organitzada amb diferents entitats de la ciutat.

El divendres 16 de maig es va realitzar la primerareunió oberta per organitzar l’esdeveniment d’enguany. Al voltant d’una vintena d’entitats ja s’han animat a participaren aquest esdeveniment coordinant l’associació Espai Ambiental, per aportar coneixement i creativitat.

La idea, que consisteix en transformar places d’aparcaments del carrer en jardins o espais públics per reivindicar un altre model de ciutat més sostenible, agafa força i intenta augmentar la seva participació amb entitats relacionades amb el medi ambient, amb l’arquitectura, participació veïnal, entre d’altres.La iniciativa pretén així enfortir i crear sinergies entre col·lectius i persones que treballen per millorar la qualitat de vida a la ciutat.

La propera reunió serà 17 de juny a les 18:30h a la Nau Ivanow (c/ Hondures, 28, Barcelona, M Sagrera).

Us animem a participar-hi!

Més informació: parkingdaybcn.org

info@espaiambiental.com

#parkingdaybcn2014

 

Al voltant d’una vintena d’entitats ja s’han mostrat interessades en participar al Park(ing) Day 2014 a la ciutat de Barcelona.